tisdag 3 december 2013

Före är det nya efter

Imorgon bitti svensk tid släpps Nike SBs nya Chronicles 2, med bl a SOTY-halvfavoriten Ishod Wair, exklusivt för Nike SB-appen vad det verkar. Redan igår kväll släpptes dock extramaterialet till Ishods part, "the prequel", på Thrasher.


Är det här någon ny trend? Att locka med det extramaterial som annars alltid brukar släppas EFTER att huvudmaterialet släppts. Jag tror i a f att det är första gången jag ser ett extramaterial FÖRE huvudmaterialet. Som ett lockbete funkar det ok, men risken finns väl ändå att man inte blir lika sugen att se "det stora släppet" som man kanske annars skulle vara.

Dock, åker man som Ishod är det förmodligen rätt lugnt ändå, det verkar finnas ett konstant intresse. Och det förstår jag, jag gillar hans blandade åkstil där han lyckas se ut som om han åkte för Real, Girl och Santa Cruz på samma gång. Det finns något tidlöst över karln, som ibland kanske kan uppfattas som tråkigt, men som egentligen är djupt sympatiskt. Inte alltid de sjukaste tricken, inte alltid den smörigaste stilen, inte alltid de bästa lajnsen, men en kombination som är rätt jävla svårslagen idag, när folk ofta antingen har grym stil, grymma trick eller grymt flow. Best of both... eh, all three.. worlds!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar