lördag 10 augusti 2013

varför?

Det är svårt att skriva om sina tankar kring skateboard. Idag, iochmed detta inlägg så gör vi iallafall det här på SKIFTBYTE. Vi kommer in i en tid där skateboardindustrin i viss mån håller på att göra revolt mot sig själv. En spännande tid, proffs som fått nog, startar nytt, försvinner, eller gör sig åter påminda. Många är tankarna kring vad som händer. Och några av alla tankar kommer att fastna här. Ska de stora bli större eller kommer de falla samman? Som tex Alien Workshop, Blueprint mm? Våra tankar kommer säkert vara enade och även oense här på SKIFTBYTE då vi förhoppningsvis blir fler som skriver. Vi kommer ventilera vilka åkare som imponerar, vilka företag som håller måttet. Vi kommer vara ytliga och ibland alldeles för djupgående och filosofiska. Vi kommer vara roliga och även väldigt tråkiga. Men alltid med åsikter.
Ideen bakom detta initiativ föddes med Rippers choice som jag dagligen gladeligen läser. Ärlighet varar längst.
Är det förresten oftast vi äldre som skriver om skateboard i Sverige nuförtiden? Är det för att vi saknar det som fanns förr? Som om vi vill återskapa vad vi varit med om, få det nya gardet att titta sig omkring eller bakåt iaf. vara måna om skateboardens rika historia. Är vi trötta på vad som hänt med skateboard?
Frågorna och ämnena är outtömliga. vilket är tur för oss på SKIFTBYTE. Det kommer bli ett spännande äventyr. så följ med.
Jag tänkte avsluta detta första inlägg med ett riktigt bra klipp. eftersom det är mitt första så blir det en klassiker:


Ricky oyola. toppenskatare som alltid leverat i en fart som fortfarande finns i min fantasi. Filmen 7 year glitch är helt suverän och den hittar ni här 7 year glitch
Längesen jag såg hela, men ska nog göra det snarast. Ricky Oyola är en väldigt spännande person i sig. Undrar vad som händer med traffic skateboards egentligen. inte en update sen 31 aug förra året på deras hemsida.
Nu får det vara nog för mig o detta första inlägg. godnatt skaterhaters!

2 kommentarer:

  1. Kul att vi inspirerat er till att starta egen blogg! Vi håller ett öga på den.

    SvaraRadera
  2. Oyola. Vilket knippe. Av energi. Och åsikter. Intressant är bara förnamnet!

    SvaraRadera